OH HOME

Idag har jag varit hemma i princip hela dagen. Så himla skönt även om jag fortfarande känner mig ganska deppig.
Jag har bakat och kollat på serier med min sambo. 
 
Läste igenom vad jag skrivit tidigare och noterade att jag varit väldigt blandad i mina inlägg angående mitt sjukdomsskov. Här och där verkar jag ha en viss insikt medans det på andra ställen är tvärtom, ibland i samma inlägg. Nu känner jag mig klar i huvudet och kan beskriva det jag upplevt ganska bra tror jag. Men det är fortfarande lite obehagligt att tänka på. 
 
Ligger i sängen och lyssnar på musik. Är stressad över att det går för sakta, jag vill bli klar för utskrivning så fort som möjligt. Vet att det måste få ta tid osv men jag har inte tid. Snart måste jag verkligen tillbaka till livet. Hoppas på ett läkarsamtal i början av veckan, kanske kan vi göra upp en plan på hur vi går vidare. I vilken takt medicinerna ska trappas ut osv. Sen måste jag ha tid hos öppenvården innan jag blir utskriven så min utredning inte faller mellan stolarna igen. 
 
Funderar fortfarande på ect. Lutar fortfarande mot att tacka nej. Kanske är det dumt av mig att tacka nej, men det är svårt att veta. Jag vet ingenting. 
Allmänt | |
Upp